Arriba la jornada lúdica ‘Cuidem la Terra.Fem Salut’!

tarja01ALes instal·lacions d’Ampans, de Santa Maria de Comabella, a Santpedor, acullen aquest dissabte la jornada lúdica i participativa ‘Cuidem la Terra. Fem Salut’.  L’objectiu d’aquesta matinal d’activitats, pensada per a un públic familiar, és traslladar a la societat el missatge de que la nostra salut i qualitat de vida depenen de la cura que tinguem i de com tractem la terra. Durant la jornada, comptarem amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Honorable Josep Rull.

Un grup d’entitats i empreses del Bages han unit esforços per dissenyar una matinal lúdica per a tota la família amb activitats i tallers concebuts perquè els infants fins els 12 anys puguin experimentar quina és la relació que l’ésser humà té amb la terra i fins a quin punt tot allò que genera és imprescindible per a la vida quotidiana. Comptarem amb la participació de Pep Callau, que s’encarregarà de la dinamització de la jornada i de l’espectacle final de festa.

L’activitat, que s’hauria d’haver celebrat el passat 18 de juny i es va ajornar a causa del mal temps, és una iniciativa conjunta de diferents entitats i organitzacions del Bages: AMPANS, la Fundació Aigües de Manresa, Grup Llobet, Hortàlia, ICL Iberia Súria-Sallent, el Museu de Gelogia Valentí Masachs i Promineria.

La jornada es desenvoluparà a l’entorn d’una matinal d’activitats i tallers experiencials destinats a nens i nenes de l’etapa d’Educació Primària, dels 6 als 12 anys. Totes les activitats són gratuïtes. Els infants que acreditn la seva participació en quatre dels cinc tallers programats s’enduran un kit d’horticultura urbana d’obsequi. Per tal d’obtenir-lo, hauran d’entregar degudament segellada la cartulina de participació que podran recollir al punt d’informació i que posteriorment hauran de lliurar al mateix lloc per a que se’ls faci entrega de l’obsequi.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per tal de facilitar la navegació i analitzar-ne les estadístiques d'ús. Si es continua navegant, es considera que se n'accepta la Política de cookies política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies