La jornada ‘Cuidem la terra. Fem Salut’ es celebrarà el 17 de setembre a AMPANS

tarja01ALa jornada lúdica i participativa ‘Cuidem la Terra. Fem Salut‘ es celebrarà el pròxim 17 de setembre a les instal·lacions d’AMPANS a Santa Maria de Comabella. La matinal d’activitats i tallers a l’entorn de la terra, la salut i la sostenibilitat es desenvoluparà seguint la proposta inicial, que es va ajornar a causa del mal temps.

L’horari de desenvolupament de les activitats de la jornada serà entre els 10 del matí i les 2 de la tarda. Durant la matinal, també es comptarà amb la participació de Pep Callau, que dinamitzarà la jornada i oferirà un espectacle familiar per al públic assistent. Els nens i nenes podran participar als tallers gratuïts a l’entorn dels quals descobriran i experimentaran diferents perspectives sobre la relació quotidiana amb la terra: el medi ambient, els recursos naturals, l’alimentació, la salut i el patrimoni hortícola i agroalimentari.

Origen i objectius del projecte

Traslladar a la societat el missatge de que la nostra salut i qualitat de vida depenen de la cura que tinguem i de com tractem la terra és el propòsit de la jornada que impulsen conjuntament entitats i empreses del Bages.  El projecte consisteix en una matinal lúdica per a tota la família amb activitats i tallers concebuts perquè els infants fins els 12 anys puguin experimentar quina és la relació que l’ésser humà té amb la terra i fins a quin punt tot allò que genera és imprescindible per a la vida quotidiana.

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per tal de facilitar la navegació i analitzar-ne les estadístiques d'ús. Si es continua navegant, es considera que se n'accepta la Política de cookies política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies