Assistim a la inauguració de les noves instal·lacions de Tecnical

Durant la inauguració, el director comercial de Tecnical, Joan Badia, va mostrar les noves instal·lacions als convidats a l'acte.
Durant la inauguració, el director comercial de Tecnical, Joan Badia, va mostrar les noves instal·lacions als convidats a l'acte.

Durant la inauguració, el director comercial de Tecnical, Joan Badia, va mostrar les noves instal·lacions als convidats a l’acte.

El president de Promineria, Esteve Pintó, i el portaveu de l’entitat, Joan Ramon Perdigó, van assistir el 19 de juliol a l’acte d’inauguració de la nova seu de Tecnical, al polígon industrial dels Dolors de Manresa. L’empresa, especialitzada en solucions d’automatització, concentra a les noves instal·lacions del carrer Sallent tota la seva activitat al Bages: des dels magatzems i la botiga, passant pels laboratoris i les oficines. La totalitat de la plantilla, formada actualment per 29 de treballadors, operen ja des de la nova seu, una de les dues que té la firma a la Catalunya Central. L’altra es troba situada a Igualada.

Els inicis de Tecnical, a finals de la dècada dels 80, se situen en l’àmbit de la distribució de material elèctric generalista que ha evolucionat al llarg dels anys ampliant la seva activitat a la consultoria, l’assessorament tècnic i els projectes d’automatització en robòtica, domòtica, immòtica i visió artificial. Tot plegat sense deixar de banda l’activitat originària: distribució i venda de producte.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que hi va assistir acompanyat pel regidor Joan Calmet. El director comercial de Tecnical, Joan Badia, va encapçalar la delegació de convidats a l’acte formada pel president de PIMEC a la Catalunya Central, Esteve Pintó; el portaveu de Promineria, Joan Ramon Perdigó, el gerent de Manresana d’Equipaments Escènics, Jordi Basomba; l’associació d’empresaris del Polígon Industrial Els Dolors, Santi Serarols; el Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i Berguedà, Ricard Pio;  Josep Tatjé, d’ATF associats i l’arquitecte responsable de projectar les noves instal·lacions, el manresà Jaume Espinalt.

Tots ells van participar d’un recorregut guiat per les instal·lacions i d’un petit acte de benvinguda i de presentació de l’empresa que va finalitzar amb una copa de cava.

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per tal de facilitar la navegació i analitzar-ne les estadístiques d'ús. Si es continua navegant, es considera que se n'accepta la Política de cookies política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies