AVÍS: S’ajorna la celebració de ‘Cuidem la terra. Fem Salut’ al mes de setembre per previsió de pluges

Utarja01As comuniquem la suspensió de la jornada lúdica ‘Cuidem la Terra. Fem Salut’ que s’havia de portar a terme aquest dissabte, 18 de juny al matí a Santa Maria de Comabella, a AMPANS.

Davant la confirmació d’unes previsions meteorològiques amb pluges durant tota la jornada, les entitats organitzadores han decidit posposar la seva celebració i traslladar-la al mes de setembre, en una data que es concretarà pròximament. El format i activitats previstes a la jornada es mantindrà sense cap canvi i aquesta decisió només implica un canvi de data en la celebració de l’esdeveniment.

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per tal de facilitar la navegació i analitzar-ne les estadístiques d'ús. Si es continua navegant, es considera que se n'accepta la Política de cookies política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies