Diverses organitzacions del Bages impulsen la jornada lúdico-participativa ‘Cuidem la Terra/Fem Salut’

Traslladar a la societat el missatge de que la nostra salut i qualitat de vida depenen de la cura que tinguem i de com tractem la terra és el propòsit de la jornada lúdica i participativa que tindrà lloc el pròxim 18 de juny al matí, a Ampans, entitat que cedeix les seves instal·lacions de Santa Maria de Comabella.

Un grup d’entitats i empreses del Bages han unit esforços per dissenyar una matinal lúdica per a tota la família amb activitats i tallers concebuts perquè els infants fins els 12 anys puguin experimentar quina és la relació que l’ésser humà té amb la terra i fins a quin punt tot allò que genera és imprescindible per a la vida quotidiana.

Els nens i nenes podran participar als tallers gratuïts a l’entorn dels quals descobriran i experimentaran diferents perspectives sobre la relació quotidiana amb la terra: el medi ambient, els recursos naturals, l’alimentació, la salut i el patrimoni hortícola i agroalimentari.

Logo jornadaLa jornada es desenvoluparà entre els 10 del matí i les 2 de la tarda. Durant la matinal, també es comptarà amb la participació de Pep Callau, que dinamitzarà la jornada i oferirà un espectacle familiar per al públic assistent.

LOGO AMPANS HORTÀLIA ICL Iberia Suria i Sallent JPG_alta MUSEU GEOLOGIA logo Parc de la Sèquia color copia Llobet_LogoNou

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per tal de facilitar la navegació i analitzar-ne les estadístiques d'ús. Si es continua navegant, es considera que se n'accepta la Política de cookies política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies