Promineria presenta el seu projecte a la nova delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà

La junta directiva de Promineria i la delegada territorial del Govern han posat en comú informació i punts de vista sobre l'estat actual de la mineria al Bages i el seu futur.
La junta directiva de Promineria i la delegada territorial del Govern han posat en comú informació i punts de vista sobre l'estat actual de la mineria al Bages i el seu futur.

La junta directiva de Promineria i la delegada territorial del Govern han posat en comú informació i punts de vista sobre l’estat actual de la mineria al Bages i el seu futur.

La junta directiva de la Plataforma de Suport a la Mineria i l’Activitat Industrial del Bages, Promineria, s’ha reunit aquest divendres amb la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà. La trobada ha tingut lloc a la seu de la delegació, al Palau Firal de Manresa, i tenia l’objectiu d’establir contacte amb la nova representat del Govern de la Generalitat al territori i exposar-li l’activitat que l’entitat ha estat desenvolupat en els darrers dos anys de treball.

Acompanyant la delegada del Govern, també ha participat a la reunió el Cap de l’Oficina de la delegació territorial i els membres de la junta directiva de Promineria.

Durant la reunió, ambudes parts han coincidit en la necessitat de treballar, des de la transparència, per assegurar la continuïtat de l’activitat minera, vetllar per la seva sostenibilitat mediambienal i establir les bases per tal de garantir un projecte industrial de futur per a la comarca.

La delegada territorial del Govern ha explicat que està recollint tota la informació necessària per tal de conèixer en profunditat l’estat actual de l’activitat minera al Bages així com dels seus projectes de futur. Laura Vilagrà considera que aquest és un dels principals temes que cal abordar des de la transparència i el diàleg.

Un moviment transversal amb un suport molt ampli

Des de la seva creació, la Plataforma de Suport a la Mineria i l’Activitat Industrial a la Catalunya Central ha buscat un compromís pel progrés econòmic i social del territori i, amb aquest objectiu, ha acollit associacions, empreses, institucions i organitzacions de tots els àmbits. Gràcies a aquesta vocació, el moviment de la plataforma es caracteritza per la transversalitat del seu abast.

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per tal de facilitar la navegació i analitzar-ne les estadístiques d'ús. Si es continua navegant, es considera que se n'accepta la Política de cookies política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies