Promineria reprèn la roda de contactes amb els ajuntaments de la conca minera del Bages

El president de l'associació, Esteve Pintó, es dirigeix al regidor de Medi Ambient, Jorge Aguilera.
El president de l'associació, Esteve Pintó, es dirigeix al regidor de Medi Ambient, Jorge Aguilera.

El president de l’associació, Esteve Pintó, es dirigeix al regidor de Medi Ambient, Jorge Aguilera.

La junta directiva de la Plataforma de Suport a la Mineria i l’Activitat Industrial del Bages, Promineria, ha obert una nova roda de contactes institucionals amb l’objectiu d’analitzar amb les administracions locals els avenços que ha experimentat el procés judicial que des de fa dos anys amenaça la continuïtat del projecte miner del Bages.

Després de la trobada mantinguda el mes d’octubre amb el govern del Consell Comarcal del Bages, la junta directiva ha iniciat les reunions amb els equips de govern municipals dels ajuntaments de la conca minera, el gruix de les quals es desenvoluparan durant aquest mes de novembre.

La roda de contactes amb els ajuntaments s’ha encetat a Balsareny, on les eleccions van portar a l’ajuntament un nou equip de govern encapçalat per l’alcalde Albert Neiro. L’alcalde va rebre aquest divendres, 7 de novembre, els membres de la Junta directiva de Promineria, en una primera presa de contacte que va servir per posar damunt la taula la coincidencia d’objectius pel que fa al projecte miner.

Durant la reunió, ambudes parts van coincidir en la necessitat de treballar per assegurar la continuïtat de l’activitat minera, vetllar per la seva sostenibilitat mediambienal i establir les bases per tal de garantir un projecte industrial de futur per a la comarca.

Al costat de l’alcalde, la Junta Directiva va ser rebuda pels regidors Jorge Aguilera, responsable de les carteres d’Urbanisme, Obres Públiques i Medi Ambient, i la regidoria d’Educació, Joventut i Promoció Econòmica, Mariola Fabián.

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per tal de facilitar la navegació i analitzar-ne les estadístiques d'ús. Si es continua navegant, es considera que se n'accepta la Política de cookies política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies