L’EPSEM celebra la graduació dels 176 nous titulats de l’escola

El president de Promineria, Esteve Pintó, va entregar l'obsequi al millor expedient en l'especialitat de Recursos Naturals.
El president de Promineria, Esteve Pintó, va entregar l'obsequi al millor expedient en l'especialitat de Recursos Naturals.

El president de Promineria, Esteve Pintó, va entregar l’obsequi al millor expedient en l’especialitat de Recursos Naturals.

El passat 5 de novembre, a la Sala d’actes de la Fundació Althaia, es va fer la cerimònia de reconeixement a tots els titulats i titulades de la promoció 2014/15.

L’Escola Politècnica va atorgar el reconeixement als 176 titulats, en un acte públic a la Sala d’Actes de la Fundació Althaia de Manresa.

L’acte va ser conduit per la geògrafa i meteoròloga Miriam Santamaria, i a la taula es va comptar amb la presència del nou secretari d’Universitats i Recerca, Lluís Jofre; del rector de la UPC, Enric Fossas; de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; del padrí d’aquesta promoció de titulats, José Damián España, de l’empresa Maxim Wheels i de la Directora de l’Escola Politècnica Superiror d’Enginyeria de Manresa, Rosa Agelaguet.

Durant l’acte, a part del reconeixement a tots els titulats, va haver-hi l’entrega de premis als millors Treballs Finals de Grau i als millors expedients de cada grau, per part d’empreses col·laboradores; el reconeixement a les empreses que han fet més convenis de col·laboració amb estudiants de l’EPSEM i el reconeixement al professor millor valorat pels alumnes, Josep M. Rossell.

El grup musical Arlet van tocar algunes peces durant la cerimònia i la colla castellera Penjats del Campus va alçar un pilar per finalitzar l’acte.

Ús de cookies

Aquest lloc web utiliza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per tal de facilitar la navegació i analitzar-ne les estadístiques d'ús. Si es continua navegant, es considera que se n'accepta la Política de cookies política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies